Kohti kokonaisvaltaista hyvinvointia

Tieteellisesti kehitetty Firstbeat-hyvinvointianalyysi kertoo kehon voimavaroista ja nostaa pöydälle asiat, jotka parantavat jaksamista, kuntoa ja terveyttä. Firstbeat-hyvinvointianalyysi auttaa sinua saavuttamaan tavoitteesi ja olemaan paras versio omasta itsestäsi!

Näe arkesi uudessa valossa

Firstbeat-hyvinvointianalyysin avulla näet, mitkä ovat keskeisiä kuormitustekijöitä omassa arjessasi, mikä auttaa sinua palautumaan, mikä on tämänhetkinen kuntotasosi ja millaiset ovat liikunnan vaikutukset kuntoosi ja terveyteesi. Näin opit löytämään sinulle sopivan elämänrytmin sekä säätelemään kuormitusta ja lepoa optimaalisesti. Tekemällä pieniä muutoksia arjessasi voit vaikuttaa merkittävästi omaan jaksamiseesi ja hyvinvointiisi.

Löydä tasapaino tekemisen ja levon välillä

Tunnista kehoasi kuormittavat ja palauttavat tekijät työssä ja vapaa-ajalla. Selvitä kuntotasosi ja löydä itsellesi sopiva treenimuoto- ja taso. Näe pienten muutosten vaikutus kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin rakentamisessa.

Seuraa hyvinvointisi kehittymistä

Seuraa hyvinvointisi kehittymistä säännöllisesti, vähintään kerran vuodessa tehtävällä seurantamittauksella. Se antaa tekemiselle selkeää suuntaa ja motivaatiota sekä auttaa hahmottamaan, ovatko tekemäsi muutokset olleet toimivia vai tarvitseeko strategiasi vielä pientä hienosäätöä optimaalisten tulosten saavuttamiseksi.

Hinnasto

Firstbeat-mittaus ja henkilökohtainen analyysi 179€ (sis. alv 24%)

2 x Firstbeat-mittaus (alku- ja seurantamittaus) ja 2 x henkilökohtainen analyysi 299€ (sis. alv 24%)

 

Kysymyksiä?

Lähetä lomake, niin olemme Sinuun välittömästi yhteydessä Firstbeat-hyvinvointianalyysiin liittyen!

    2021-04-13T12:31:31+03:00