workshop tunti fressi

Autamme sinut tavoitteisiisi!

Valitse kokeneesta joukostamme juuri oikea valmentaja sinulle tavoitteesi mukaan. Jokaisella Fressi Trainerilla on omaa erityisosaamista. Oli sitten tavoitteenasi saada lisää energiaa päivään, ylläpitää tai parantaa toimintakykyä, laittaa ruokavalio kuntoon, löytää motivaatio liikkumiseen, pudottaa painoa, kasvattaa lihasta, harjoitella tavoitteellisesti, tehdä oman lajisi oheisharjoittelua kuntosalilla, aloittaa liikuntaharrastus turvallisesti ja tehokkaasti tai jotain muuta, löytyy Fressiltä varmasti personal trainer sinulle!

Varaa aika

Ensimmäinen konsultaatiokäynti on veloitukseton.

Laadukasta palvelua

Koulutamme personal trainereitamme jatkuvasti, jotta pystymme tarjoamaan asiakkaillemme parasta mahdollista palvelua ja ajankohtaista tietoa liittyen terveyteen, harjoitteluun ja hyvinvointiin! Jokainen Fressi Trainer on myös APT-auktorisoitu (lue lisää APT-standardeista).

Pidämme huolen, että osaat soveltaa valmennuksen aikana PT:n sinulle opettamia asioita myös valmennuksen päätyttyä. Näin hyödyt käymästäsi valmennuksesta loppuelämäsi ajan. Henkilökohtainen valmennus on satsaus itseen ja omaan tulevaisuuteen.

Tartu tilaisuuteen!

Varaa aika

Ensimmäinen konsultaatiokäynti on veloitukseton.

workshop tunti
workshop tunti

Laadukasta palvelua

Koulutamme personal trainereitamme jatkuvasti, jotta pystymme tarjoamaan asiakkaillemme parasta mahdollista palvelua ja ajankohtaista tietoa liittyen terveyteen, harjoitteluun ja hyvinvointiin!

Pidämme lisäksi huolen, että osaat soveltaa valmennuksen aikana PT:n sinulle opettamia asioita myös valmennuksen päätyttyä. Näin hyödyt käymästäsi valmennuksesta loppuelämäsi ajan. Henkilökohtainen valmennus on satsaus itseen ja omaan tulevaisuuteen.

Tartu tilaisuuteen! 

Varaa aika

Ensimmäinen konsultaatiokäynti on veloitukseton.

Kaikki asiantuntijamme ovat korkeasti kouluttautuneita ja huolella valittuja. Valtaosalla heistä on lisäksi laajasti erikoistunutta koulutusta ja vuosien kokemus asiakkaiden valmentamisesta kohti parempia tuloksia.

Fressi Trainer -hinnasto

Tapaamiset

Pakettihinta

100 krt 7400€
(alk. 348,30€/kk)
50 krt 3850€
(alk. 261,59€/kk)
30 krt 2400€
(alk. 213,20€/kk)
20 krt 1650€
(alk. 215,60€/kk)
10 krt 850€
(alk. 217,80€/kk)
5 krt 470€
(alk. 238,50€/kk)
1 krt 105€
sis. alv. 24 %

Paketit nyt kätevällä osamaksulla – kysy lisää uusista, joustavista maksuvaihtoehdoista keskuksestamme, chatissa tai yhteydenottolomakkeella!

Fressi Trainer -palvelut saatavissa kaikista liikunta- ja hyvinvointikeskus Fresseistä!

2020-01-16T14:43:12+02:00