Olemme täällä Sinua varten!

Tuki- ja liikuntaelinten vaivojen hoidossa usein paras vaihtoehto on heti ensioireiden ilmennyttyä aloitettu fysioterapeuttinen hoito ja ohjattu harjoittelu. Laillistettuna terveydenhuollon ammattihenkilönä fysioterapeutti osaa arvioida, onko tarve konsultoida lääkäriä, vai voiko oireita kuntouttaa omatoimisesti fysioterapeutin ohjauksessa. Perinteisesti fysioterapeutille hakeudutaan, kun johonkin koskee, ja viiden terapiakäynnin jälkeen paikallinen kipu onkin todennäköisesti hoidettu. Me tavoittelemme kuitenkin pitkäjänteisempää yhteistyötä asiakkaidemme kanssa – haluamme pureutua kolotusten syihin ja korjata ne. Aktiivisen fysioterapian avulla on mahdollista parantaa ihmisten loppuelämän hyvinvointia.

“Fressi Fysioterapiassa asiakas on aktiivinen kuntoutuja ja oppii hallitsemaan kehoaan ja toteuttamaan kehon hyvinvoinnin kannalta oleellisia harjoituksia uudenlaisessa ympäristössä.”

Saat varmoja tuloksia!

Fressi Fysioterapia -palveluihin kuuluvat muun muassa tuki- ja liikuntaelinvaivojen hoitaminen ja ennaltaehkäiseminen, urheiluvammojen ja leikkauksen jälkeinen kuntoutus, nivelmobilisaatio, pehmytkudoskäsittelyt, kinesioteippaus ja fysikaaliset hoidot. Fressi Fysioterapeutit vetävät myös kaikkien kanta-asiakkaiden ryhmäliikuntavalikoimassa olevia Ryhti ja liikkuvuus- ja Seniorit-pienryhmätunteja.

Varaa aika

Ensimmäinen konsultaatiokäynti on veloitukseton.

Aktiivista fysioterapiaa

Kaikki asiantuntijamme ovat korkeasti kouluttautuneita ja huolella valittuja. Valtaosalla heistä on lisäksi laajasti erikoistunutta koulutusta ja vuosien kokemus asiakkaiden valmentamisesta kohti parempia tuloksia.

Hinnasto, Fressi Fysioterapia

Tapaamiset

Pakettihinta

100 krt 7400€
(alk. 348,30€/kk)
50 krt 3850€
(alk. 261,59€/kk)
30 krt 2400€
(alk. 213,20€/kk)
20 krt 1650€
(alk. 215,60€/kk)
10 krt 850€
(alk. 217,80€/kk)
5 krt 470€
(alk. 238,50€/kk)
1 krt 105€
sis. alv. 0 %

Paketin hinta voidaan jakaa käteviin kuukausieriin – kysy lisää uusista, joustavista maksuvaihtoehdoista keskuksestamme, chatissa tai yhteydenottolomakkeella!

Kaikki Fressi Fysioterapeutit ovat laillistettuja fysioterapeutteja. Fressi on Suomen Fysioterapia- ja kuntoutusyritykset FYSI ry:n jäsen ja Aluehallintoviraston hyväksymä kuntoutuslaitos.

Fysioterapiapalvelut saatavissa kaikista liikunta- ja hyvinvointikeskus Fresseistä!

Kuopio:
Kauppakatu
Lippumäki

Pirkanmaa:
Tampere Keskusta
Tampere Syke (Erkkilänkatu, Tammela)
Ylöjärvi

2020-01-16T14:42:36+02:00