Haluamme käyntisi Fressissä olevan mahdollisimman kokonaisvaltainen hyvän olon kokemus. Kruunaa hyvä treeni mm. seuraavilla hyvän olon palveluilla:

Perinteinen suomalainen sauna

Jokaisesta Fressistä löydät siistien pesutilojen lisäksi rentouttavan saunan. Kunnon löylyt puhtaassa saunassa mukavan liikuntahetken päätteeksi takaavat hyvän olon pitkäksi aikaa!

Infrapunasauna

Infrapunasauna tarjoaa useita tieteellisesti tutkittuja hyötyjä. Positiiviset terveysvaikutukset perustuvat pääosin syvälle (noin 4 – 5 cm syvyyteen) kehon kudoksiin vaikuttavaan lämpösäteilyyn, joka saa aikaan merkittävää aineenvaihdunnan ja verenkierron vilkastumista. Tällä on todettu olevan muun muassa seuraavanlaisia etuja:

  • Elimistöstä poistuu haitallisia kuona-aineita
  • Lievittää ja poistaa monenlaisia kipuja: muun muassa päänsärkyä ja lihaskipuja
  • Lisää kalorinkulutusta ja auttaa painonhallinnassa
  • Iho voi paremmin
  • Stressi vähenee ja olo piristyy
  • Nopeuttaa elimistön palautumista ja toimii sen vuoksi erinomaisena liikunnallisen elämäntyylin tukena (lähde: infrapunasauna.fi)

Infrapunasaunassa ei heitetä löylyä, eikä se ole yhtä kuuma kuin perinteinen sauna. Sopiva saunotteluaika on n. 30min kerrallaan.

Hierontatuoli

Fysioline Oy:n toimittamat ammattitason hierontatuolit tarjoavat pienen rentouttavan paon arjen hulinasta – kokeile ja tunne teho! Fressin hierontatuoleissa on selkeät käyttöohjeet. Mikäli tarvitset lisäapua hierontatuolin käytössä, asiakaspalvelumme auttaa mielellään.

Uima-allas kuntosali

Uima-allas

Uiminen on erinomainen lisä harjoitteluun tai harjoittelun jälkeiseen rentoutumiseen. Uima-altaamme ovat turvallisuussyistä avoinna vastaanoton aukioloaikoina, ja löytyvät seuraavista Fresseistä: Fressi Clubhouse (Vuosaari), Fressi Leppävaara. Fressi Lahden kesäterassilta löydät puolestaan huikean lämminvesipaljun – tervetuloa nauttimaan!

niqama

Niqama -traktiotuoli

Niqama G2 -traktiotuoli on helppo ja nopea apu selkä-, niska- ja hartiaongelmiin. Tuoli toimii myös erinomaisesti ko. ongelmien ja kipujen ennaltaehkäisyssä. Niqama-venytyksessä välilevyihin kohdistuva paine vähenee, jolloin niiden ytimet imevät menettämiään nesteitä ja palaavat toimintakykyisiksi. Kun ydin on kunnossa, koko välilevy on kestävämpi rappeutumista edistäviä traumoja vastaan. Niqama-traktiohoidolla selän fysiologista ikää voidaan näin huomattavasti jatkaa, mikä käytännössä merkitsee laadullisesti parempia, selkäkivuttomia elinvuosia. Lue lisää tuolista www.niqama.com ja kokeile lähimmässä Fressissä!

2020-02-21T12:57:35+02:00