Fressin kiropraktikko korjaa, mahdollisuuksien mukaan, terveysongelmia aiheuttavat mekaaniset (eli toiminnalliset) häiriöt ja neurofysiologiset (hermostolliset) vaikutukset nivelistössä ja lihaksistossa.

Varaa aika kiropraktikolle (avaa uuden ikkunan) >>

Hermosto ohjaa kaikkia elintoimintojamme

Hermoston häiriötön toiminta on elintärkeää. Hermostoon, sekä veri- ja lymfasuonistoon kohdistuvia eriasteisia paine-, pinne- tai tulehdustiloja voidaan usein poistaa kiropraktisella hoitotavalla sekä siihen liittyvillä oheisohjeilla. Usein oireet helpottavat jo heti ensimmäisen hoidon jälkeen. Toisinaan hoitoja tarvitaan useita.

Mitä ja miten hoidetaan?

Tyypillisiä hoidettavia vaivoja ovat: selkä- ja iskiasvaivat, niska-hartiaseudun vaivat, päänsäryt, migreeni, huimaus, tinnitus, ranne-, kyynärpää-, olkapäävaivat, lonkka-, polvi-, nilkka- ja jalkaterävaivat, SI-nivelvaivat, sekä lantion kiertymä.

Lisäksi autetaan erityisesti poistamaan kankeutta kehosta lisäämällä nivelistön liikkuvuutta ja pehmytkudosten venyvyyttä. Ryhdin optimointi on keskeisessä roolissa hoidossa.

Hoitona kiropraktiikka on enimmäkseen manuaalista, eli käsin tapahtuvaa kiropraktista manipulaatiota, mobilisointia sekä lihaskäsittelyjä. Hoito ei satu. Se tehdään niin hellävaraisesti kuin mahdollista – tekniikan, ei voiman avulla. Lisäksi käytetään erilaisia lihasten käsittelytekniikoita, kuten triggeripainantaa, spindle-cell -tekniikkaa, PNF-tekniikkaa jne. Keskeistä on yksilölle sopivien kuntoutus- ja ergonomiaohjeiden antaminen potilaalle. Fressin kiropraktikko Jarkko Kause toimii läheisessä yhteistyössä Fressin fysioterapeuttien, personal trainerien ja hierojien kanssa. Tarvittaessa hän ohjaa asiakkaan myös lääkärin vastaanotolle.

Varaa rohkeasti aika!

Kiropraktista hoitoa tarjoavat Fressi Espoonlahti ja Clubhouse (Vuosaari, Helsinki).

Ensikäynnille varataan joko 30 minuutin (akuutti tai alle 3kk jatkunut yksittäinen vaiva) tai 45 minuutin (yli 6kk jatkunut vaiva/useampi vaiva) tapaaminen. Jatkokäyntien pituuksista (15/30min) sovitaan kiropraktikon kanssa. Kiropraktikolta on mahdollista varata myös pidempiä aikoja mikäli esiintyy useampia vaivoja tai on tarve tehdä syvällisempi konsultaatio.

Fressin kanta-asiakkaana on mahdollista varata veloitukseton 15min alustava konsultaatio, joka ei sisällä kiropraktista hoitoa/diagnoosia.

Hinnasto:

Kiropraktinen tutkimus ja hoito 15 min 70,00€ ( ei ensikäynnille )
Kiropraktinen tutkimus ja hoito 30 min 95,00€
Kiropraktinen tutkimus ja hoito 45 min 120,00€
Kiropraktinen tutkimus ja hoito 1h 150,00€
Kiropraktinen tutkimus ja hoito 1,5h 200,00€
Kiropraktinen tutkimus ja hoito 2h 260,00€

HUOM: Käteisen käyttö maksutapana Fresseillä päättyy 1.11.2021.

Varaa aika kiropraktikolle (avaa uuden ikkunan) >>
2021-10-08T16:54:09+03:00