Ei ole ihan sama, missä treenaat.

Moderneilta kuntosaleiltamme löydät kaiken tarpeellisen monipuoliseen aerobiseen harjoitteluun sekä lihaskuntoharjoitteluun. Tarjoamme käyttöösi alan uusimpia laitteita tunnetuilta valmistajilta kuten Gym80 sekä Matrix. Haluamme ylläpitää korkeita laatuvaatimuksia ja tästä syystä huollamme ja päivitämme laitevalikoimaamme jatkuvasti – näin varmistamme parhaan mahdollisen harjoitteluympäristön asiakkaillemme.

Kattavan lämmittely- ja lihaskuntolaitevalikoiman lisäksi kaikissa liikuntakeskuksissamme on myös avaraa tilaa vapaille painoille ja venyttelylle – toiminnallista harjoittelua unohtamatta. Puuttuuko mielestäsi oman Fressisi kuntosalista kuitenkin jotain oleellista? Kerro meille palautelomakkeella – toteutamme säännöllisesti asiakkaidemme toiveita!

Kuntosaliohjaus

Kuntosaliohjauksessa käydään läpi perusliikkeitä ja harjoitteita, jotka sopivat hyvin arjen kuntoilijalle. Valmentaja opastaa sinulle välineiden säädöt sekä sopivat painot. Kuntosaliohjauskerran liikkeistä voit koostaa itsellesi ohjelman kuntosalille.

Kuntosaliohjaus sopii sekä aloittelijalle, että kokeneemmalle kuntosalikävijälle. On motivoivaa, kun joka auttaa ja kannustaa. Sinun ei tarvitse käyttää aikaasi päivän treenin miettimiseen, kun ammattitaitoinen ohjaaja suunnittelee harjoituksen puolestasi.

Aloittelija saa apua laitteiden käyttöön, ideoita liikkeisiin sekä turvallisiin ja tehokkaisiin suoritustekniikkoihin. Kokeneempi salilla kävijä saa uusia ideoita sekä taatusti lisää tehoa ja monipuolisuutta treeneihin.

Ennen ensimmäistä kuntosaliohjaustasi pääset täyttämään lyhyen sähköisen alkukyselyn, jonka avulla ohjaajasi valitsee sinulle sopivan kokonaisuuden treenikerralle. Tapaaminen sisältää monipuolisen lämmittelyn ja kuntosaliohjauksen. Tapaamisen kesto on 50min. Lämmittelyn yhteydessä tulette valmentajan kanssa käymään läpi tavoitteitasi ja toiveitasi treenille.

Kaikki kuntosaliohjaajamme ovat Auktorisoituja Personal Trainereita ja/tai Fysioterapeutteja.

Varaa kuntosaliohjaus >>

Kanta-asiakkaana pääset treenaamaan saleillemme avainkortilla vuoden jokaisena päivänä klo 5-23, myös vastaanoton aukioloaikojen ulkopuolella.

Tarkemmat tiedot aukioloajoista ja kuvat lähimmän Fressisi tiloista löydät keskuksen omalta sivulta:

Tutustu kuntosaleihimme tarkemmin keskussivulta
2020-12-18T15:30:56+02:00