Tervetuloa Lasten Fressiin!

Lasten Fressi tarkoittaa viihtyisää leikkihuonetta, perheen pienimpien hyvää hoitoa sekä lapsille suunniteltua iloista touhua ja tekemistä. Kanta-asiakkaillemme Lasten Fressin hoitopalvelut ovat maksuttomia, muille lisämaksullisia.

Lasten Fressin uudistunutta toimintaa ilostuttavat sisarukset Helga ja Helmeri, sillä Fressi on lasten liikuntaharrastuksia tukevan Helmeri Hessunpoika löytää lajinsa -kirjan Merkityskummi. (Kirja on tietysti luettavissa kaikissa Lasten Fresseissä ympäri Suomea.)

Lasten Fressin pieni asiakas saa meiltä oman touhupassin, jossa on joka kuukaudelle hauskaa tekemistä. Passiin kerätään tarroja koko vuoden ajan, ja vuoden päätteeksi täyden passin haltija saa ohjaajaltaan joululahjan kiitokseksi yhteisestä touhuvuodesta.

Mukaan voi tulla koska tahansa pitkin vuotta – touhupassia voi hyvin täyttää myös takautuvasti. Kaikki Lasten Fressin toiminta mukautetaan aina paikalla olevien lasten iän, hoitotarpeen ja toiveiden mukaan.

Tärkeintä on, että lapsellasi on turvallinen ja mukava olo Lasten Fressillä. Näin takaamme myös sinulle aidon treenirauhan.

Lasten Fressin käytännön ohjeet

Lasten Fressi on käytössäsi kuvasymbolilla merkittyjen ryhmäliikuntatuntien yhteydessä. Lasten Fressin sähköinen ennakkovarausjärjestelmä toimii samaan tapaan kuin ryhmäliikunnan ajanvaraus.

Kirjaudu varausjärjestelmään puhelinnumerollasi ja Fressin kanta-asiakaskortin neljällä viimeisellä numerolla.

Mikäli käytät treenikerrallasi pelkästään kuntosalia, ajanvaraus hoituu ”Lasten Fressin varaaminen”-painikkeen kautta.

Voit ilmoittaa leikkijän Lasten Fressiin jo viisi (5) vuorokautta aikaisemmin, kuitenkin viimeistään 10 minuuttia ennen toivottua hoitoaikaa. Kaikki paikat ovat varattavissa etukäteen. Lapsen tulo- ja hakuajan voit ilmoittaa 15 minuutin tarkkuudella. Hoitoaika Lasten Fressissä on maksimissaan kaksi (2) tuntia. Ennakkovaraus on tehtävä jokaiselle leikkijälle erikseen.

Sisäänkirjautuminen varauksella

Kun saavut treenaamaan, kuittaathan lapsesi Lasten Fressi -paikan sisäänkirjautumiskoneelta samalla, kun kirjaat itsesi kuntosalille ja/tai ryhmäliikuntatunnille. Anna koneelta saamasi kuitti Lasten Fressi -ohjaajalle.

Sisäänkirjautuminen ilman varausta

Ilmoita lapsesi Lasten Fressiin sisäänkirjautumiskoneella samalla, kun kirjaat itsesi kuntosalille ja/tai ryhmäliikuntatunnille. Anna koneelta saamasi kuitti Lasten Fressi -ohjaajalle.

Tervetuloa tutustumaan ja viihtymään Lasten Fressiin!

lastenhoito kuntosali
2020-02-21T12:56:56+02:00