Workshop-tunnit 2019-03-29T12:17:08+02:00
Fressin kanta-asiakkaana valittavanasi on useita kymmeniä workshop-tunteja viikossa ympäri Suomen! Mukaan voit tulla milloin vain; tunnit eivät ole kurssimuotoisia. Voit tehdä workshop-tunneille ennakkovarauksen ja näin varmistaa paikkasi suosikkitunnillasi. Olipa tavoitteenasi kuntosalitreenaamisen aloittaminen tai ryhdikkäämpi asento, workshop-tunneilta löydät ratkaisun!

Kuntosalistartti

Kuntosalistartti on Fressi Trainerin ohjaama tunti, jossa harjoitellaan lihasryhmittäin treenaamaan kuntosalilaitteilla/vapailla painoilla. Tunti on tarkoitettu aloitteleville kuntosaliharjoittelijoille, jotka eivät välttämättä ole koskaan olleet kuntosalilla. Tunnilla opetellaan käyttämään laitteita sekä harjoitellaan liikkeiden oikeita tekniikoita. Siis reippasti mukaan vain!

Cross Training by Fressi

Entistäkin tehokkaampi Cross Training -konsepti kaikille kunnon hikeä ja kovaa treeniä kaipaaville.
Tällä tunnilla taatusti kunto kohenee, rasva palaa ja lihaskunto kehittyy. Tunti sopii hyvin jo treenitaustaa omaaville. Tutustu Cross Training by Fressi-tuntiin, kun haluat lisää haastetta, viedä treenisi seuraavalle tasolle tai laajentaa liikepankkiasi ja oppia uusia tehokkaita liikkeitä.

Ryhti ja liikkuvuus

Ryhti-ja liikkuvuus -tunneilla harjoitellaan luonnollisen ryhdin palauttamista, ylläpitämistä ja ryhtiongelmien ennaltaehkäisemistä. Tunti sopii kaikille niska-hartiaseudun kivuista tai selkäkivuista kärsiville. Tuntia on ohjaamassa ammattitaitoinen fysioterapeutti, joka ohjeistaa jokaista liikkujaa heidän tasonsa mukaisesti.

Seniorit

Seniorit-tunti on tarkoitettu entisille nuorille, jotka toivovat valvottua ammattiohjausta liikkumiseen. Tunnilla harjoitellaan yhdessä, kehitetään lihaskuntoa paremmaksi turvallisesti ja hauskasti. Lihaskunnon vahvistamisella taataan parempi toimintakyky pitkään ikään asti. Tunnin ohjaa Fressin fysioterapeutti.